Busiga Björnkören

Klockan 14.30 varje onsdag samlas ett gäng sångglada mellanstadiebarn i Björnlunda församlingshem. Helena Wanrud och Madelene Gustafsson sjunger och leker tillsammans med barnen. Vi äter mellanmål tillsammans.

Barn och unga i Daga församling

Gruppen Barn och unga i Daga församling finns på Facebook, gör en förfrågan om att du vill vara med i gruppen.

Babysång!

Onsdagar kl 10.00 i Kyrkans hus, Ekvägen 6 i Björnlunda.

Ledare: Mari Lindskog.

Juniorerna

Alla barn mellan åk 1 och 6 hälsas välkomna till Juniorerna. Vi sjunger, pysslar, leker och pratar om oss själva och Gud. Juniorerna medverkar vid några gudstjänster t ex 1:a advent och Lucia med Juniorkören.

Plats: Gåsinge tingshus

Tid: Varannan fredag (ojämna veckor) kl 17.30-19.00.   Se kalendariet på förstasidan för att se vilka fredagar som gäller.

Ledare: Katarina Hult.

Samarbete med skolorna

Vi har ett visst samarbete med skolorna i församlingen; Kvarnbacka och Welandersborg genom skolavslutningar, adventssamlingar, påskspel och fredsfirande.

Kantorn medverkar vid vissa tillfällen vid sångövningar i skolan.