Gudstjänsterna

Varje söndag, och en del andra dagar, firar vi gudstjänst där musiken ingår som en viktig del genom psalmer, körsång och annan musik. Körerna medverkar ibland i gudstjänsterna och vi har ofta extra musiker, vid sidan av församlingens kantor.

Musik i sommarkväll

Under sommaren har vi återkommande musikevenemang. Programmet för kommande år annonseras i maj-juni 2017.

Dagakören

Församlingens kör övar varje torsdag kl 19 i Björnlunda församlingshem. Både män och kvinnor är välkomna. Är du intresserad av att vara med i kören?

Kontakt: Mari Lindskog 076-145 70 74

Busiga björnkören

Lek och sång för barn, onsdagar 14.30 - 16 i Kyrkans hus.

Juniorkören

Församlingens barnkör träffas varannan fredag i Gåsinge tingshus. På juniorerna är det både lek, pyssel och sång.

Ledare: Katarina Hult och Mari Lindskog

Musik i Gryt

Musik i Gryt inleder året med en musikgudstjänst i Trettondagshelgen.

Kring Kristi Himmelsfärdshelgen hålls sedan kammarmusikfestivalen Musik i Gryt.

Läs mer på Musik i Gryts hemsida.

_________________________________________________________________________

Församlingens kantor och ledare för samtliga körer är  Mari Lindskog. För frågor och anmälan, ring 076-145 70 74