Söndag 10 december är andra söndagen i advent, och dagens tema är: Guds rike är nära. Vi firar mässa i Dillnäs kyrka kl. 11.00; präst är Johan Hansson och kantor Eva Siljedahl Ankartun.

Onsdag 13 december, Luciadagen 19.00: Luciagudstjänst, Gåsinge kyrka, Dagakören och barnkörerna. Präst är Johan Hansson och kantor Eva Siljedahl Ankartun. Gåsinge -Dillnäs Hembygdsförening bjuder på Luciakaffe.

Torsdag 14 december 12.00: Grötlunch, Björnlunda församlingshem.

Söndag 17 december 11.00 Mässa, Gryts kyrka. Präst är Johan Hansson och kantor Eva Siljedahl Ankartun. 18.00 "Musik i juletid", Björnlunda kyrka. Dagakören, Caroline Ohlsson solosång, Christina Frohm fiol, Bengt Landin diktläsning. Kantor är Eva Siljedahl Ankartun.

Söndag 24 december, Julafton 10.00: Samling vid krubban, Gryts kyrka, barnkör. Präst är Elisabeth Volden och kantor Helena Wanrud. 23.30: Midnattsmässa, Björnlunda kyrka, Karin Lindström Kolterud sång. Präst är Elisabeth Volden och kantor Eva Siljedahl Ankartun.

Måndag 25 december, Juldagen 07.00: Julotta, Dillnäs kyrka. Präst är Johan Hansson och kantor Helena Wanrud.

Tisdag 26 december, Annandag Jul 15.00: Gudstjänst Ekhagens äldreboende, Björnlunda.

Söndag 31 december, Nyårsafton 17.00: Nyårsgudstjänst, Gryts kyrka, Erik Nilsson flöjt. Präst är Johan Hansson och kantor Eva Siljedahl Ankartun.

Det senaste kyrkobladet (november 2017 - mars 2018) finns inlagt under rubriken Kyrkoblad till vänster.