OBSERVERA! Från och med 21 februari kommer denna hemsida inte att uppdateras, utan ersätts av en ny hemsida: www.svenskakyrkan.se/daga.

Torsdag 22 februari kl. 12.00 är det sopplunch i Gryts församlingshem. Mäster Claes berättar om odling. Präst är Johan Hansson.

Söndag 25 februari kl. 11.00 är det mässa i Dillnäs kyrka. Präst är Johan Hansson och kantor Eva Siljedahl Ankartun.

Tisdag 27 februari kl. 10.30 är det gudstjänst med kaffe på Ekhagens äldreboende, Björnlunda. Präst är Johan Hansson.

Onsdag 28 februari är det passionsandakt hos Elisabeth Volden, Kvarnvägen 13, Björnlunda. Präst är Elisabeth Volden och kantor Mari Lindskog.

Det senaste kyrkobladet (november 2017 - mars 2018) finns inlagt under rubriken Kyrkoblad till vänster.