Torsdag 23 november kl. 12.00 är det sopplunch i Gryts församlingshem. Kyrkvärdar berättar om en resa till Finland.

Söndag 26 november är Domssöndagen och dagens tema är: Kristi återkomst. Vi firar mässa i Gryts kyrka kl. 11.00; Präst är Johan Hansson och kantor Eva Siljedahl Ankartun.

Söndag 3 december, 1:a advent:

11.00 Adventsgudstjänst, Gåsinge kyrka, barnkörer. Präst är Elisabeth Volden och kantor Eva Siljedahl Ankartun. Skinksmörgås

14.30 Adventsmässa, Gryts kyrka, Dagakören. Präst är Elisabeth Volden och kantor Eva Siljedahl Ankartun. Gryts Hembygdsförening bjuder på adventskaffe.

18.00 Adventsgudstjänst, Björnlunda kyrka, Dagakören. Präst är Elisabeth Volden och kantor Eva Siljedahl Ankartun. Skinksmörgås.

Söndag 10 november 11.00: Mässa, Dillnäs kyrka. Präst är Johan Hansson och kantor Eva Siljedahl Ankartun.

Onsdag 13 december, Luciadagen 19.00: Luciagudstjänst, Gåsinge kyrka, Dagakören och barnkörerna. Präst är Johan Hansson och kantor Eva Siljedahl Ankartun. Gåsinge -Dillnäs Hembygdsförening bjuder på Luciakaffe.

Torsdag 14 december 12.00: Grötlunch, Björnlunda församlingshem.

Söndag 17 december 11.00 Mässa, Gryts kyrka. Präst är Johan Hansson och kantor Eva Siljedahl Ankartun. 18.00 "Musik i juletid", Björnlunda kyrka. Dagakören, Caroline Ohlsson solosång, Christina Frohm fiol, Bengt Landin diktläsning. Kantor är Eva Siljedahl Ankartun.

Söndag 24 december, Julafton 10.00: Samling vid krubban, Gryts kyrka, barnkör. Präst är Elisabeth Volden och kantor Helena Wanrud. 23.30: Midnattsmässa, Björnlunda kyrka, Karin Lindström Kolterud sång. Präst är Elisabeth Volden och kantor Eva Siljedahl Ankartun.

Måndag 25 december, Juldagen 07.00: Julotta, Dillnäs kyrka. Präst är Johan Hansson och kantor Helena Wanrud.

Tisdag 26 december, Annandag Jul 15.00: Gudstjänst Ekhagens äldreboende, Björnlunda.

Söndag 31 december, Nyårsafton 17.00: Nyårsgudstjänst, Gryts kyrka, Erik Nilsson flöjt. Präst är Johan Hansson och kantor Eva Siljedahl Ankartun.

Det senaste kyrkobladet (november 2017 - mars 2018) finns inlagt under rubriken Kyrkoblad till vänster.